Troen er dit sejl

DKK 75,00DKK 178,00

I bogen medvirker både kendte og af offentligheden ukendte personer. Af kendte kan nævnes Chili Turéll, Viggo Sommer og Lars Mygind. Bogen handler om hvilken tro personerne er opvokset i, hvilken tro de har nu, og hvordan de kom der til. Gennem dem har du mulighed for at finde din egen unikke tro.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Troen er dit sejl handler om at finde meningen med livet. Ethvert menneske har mulighed for at finde sin vej i livet og dermed finde frem til sin egen, helt unikke sandhed. En sandhed, som er værd at respektere og værne om, samtidig med, at andres sandhed bliver respekteret. Annie Bejart har interviewet både kendte personer og af offentligheden ukendte personer ud fra, hvilken tro de er opvokset i, hvilken tro de har nu, og hvordan de kom dertil.

Bogen er fantastisk fortalt af personerne, der deler deres oplevelser af livet, og hvordan de har fundet meningen med det gennem deres tro på religioner, det spirituelle eller en blanding af begge. Tro behøver ikke at være knyttet til én religion, men den kan være en blanding af flere religioner eller en blanding af religion og spiritualitet. Nogle har fundet deres sandhed, andre er på vej. Andre har haft deres tro med sig ind i livet ligesom Annie Bejart selv. Vi bliver guidet rundt i livsindsigter af de interviewede personer, og fortællingerne bliver spændende bundet sammen af teori, religiøse eller spirituelle oplevelser. Man mærker tydeligt, at det er vedkommende selv, der fortæller. Annie Bejart har kun ført pennen, hvilket gør hvert interview helt specielt.

Troen er dit sejl giver dig mulighed for at blive inspireret til at finde din helt egen unikke sandhed.

Yderligere information

Vælg format

Bog, Ebog, Hæfte

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Troen er dit sejl”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.