Pigen i hjertet

DKK 149,00DKK 199,00

Pigen i hjertet fortæller en livshistorie med fokus på hvordan man bliver præget af sine forældre og fastlåses i mønstre og traumer.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Pigen i hjertet er en roman der bygger på en autentisk beretning. Bogen fortæller en livshistorie med fokus på hvordan man bliver præget af sine forældre og fastlåses i mønstre og traumer. Hovedpersonen, Ida, forsøger ubevidst at gøre sig usynlig, og dermed begrænse sig selv, fordi mønstrene blev hendes værste fjende.

Bogen fortæller videre om processen med at erkende mønstre og strategier samt aflægge det panser Ida var nødt til at iføre sig for at overleve. Vi hører om hvordan hun fandt tilbage til den uspolerede baby, dvs. pigen i hjertet. Det viser sig til sidst at Idas forandring ikke kun er en positiv proces for hende selv, men også for hendes mor og deres forsoning.

Skildringen foregår i tidsperioden fra 1950’erne og 50 år frem. Ud over at følge en menneskelig udvikling følger vi også noget af den historiske udvikling i de år.

Bogen giver håb og inspiration fordi den viser at det er muligt at komme barndomstraumer til livs, og ikke mindst blive forsonet.
Lene, socialpædagog

En stærk fortælling der gør os klogere på livet.
Alicja, journalist

Læsevenlig, velskrevet, sammenhængende, fængende og værd at læse.
Anne, ingeniør

En barsk historie der gør indtryk, og med et indhold som jeg er sikker på, vil interessere mange.
Anders, forfatter

Let læselig, let forståelig og præcist tidsbillede.
Vibeke, clairvoyant

Jo mere vi deler, jo tættere kommer vi på hinanden, men også på os selv. Fordi vi, i forståelsen af andre, forstår os selv endnu bedre. Det er denne bog det klareste eksempel på.
Kim, konsulent

Læsevenlig bog der, ud over at være alvorlig og inspirerende, også er humorstisk. Glæder mig til fortsættelsen.
Lars, kok

Yderligere information

Vælg format

Bog, Ebog, Hæfte

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Pigen i hjertet”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.