Feedback

Tilbagemelding fra en læser af romanen, Pigen i hjertet

“Annies bog er utrolig velskrevet og har sendt mig på en rejse tilbage i tiden. Jeg fik mange deja vu til mine egne barndomsminder. Bogen er god inspiration og opmuntring og giver meget positivt og lyst til at løse egne barndomstraumer. Kan varm anbefales hvis du ønsker at udvikle dig.”
Kærlig hilsen Zita Hubback

“Jeg lagde slet ikke bogen fra mig. Den er spændende også med det historiske. Jeg synes, at den også henvender sig til unge, der står foran deres udvikling. De vil også kunne få glæde af den.”
Kirsten

Gribende, flot bog, helt fantastisk. Den skulle bredes vidt og bredt ud.
Doris

Fra en læser:

“Det er godt nok en god bog. Jeg kunne ikke lægge den fra mig. Den er altså bare god. Ja, det må jeg sige, jeg plejer ikke at læse en bog færdig samme dag, men jeg kunne ikke lægge den fra mig.”
Birgit

 

Anbefaling af Annie Bejart som behandlerAnnie som behandler

Jeg har aldrig gået fra Annie uden at have haft det markant bedre end da jeg kom. Jeg har altid følt mig set og forstået. Også uden at jeg skal forklare en hel masse først. Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger.
Winni Frost

 

“Annie Jeg er så glad for at jeg kom til dig. For du er meget nærværende som er så vigtig og som jeg vægter meget på er, at du giver dig altid fuldt ud og lidt mere til. Går altid fra dig med lethed og mere åbent sindet hvor alting gav god mening og giver ro både på kroppen og i sjælen.”
Helene

Kære Annie. Jeg forstår ikke hvad folk, som ikke kommer herud gør…
Kærlig hilsen Malene Nielsen

 

Om behandling hos Annie Bejart

 

 

Messe i Aarhus

En skøn messe, godt foredrag.
Frank Christensen

Annie Bejart på messe i Aarhus

Video om bogen Danser, fra ordblind til læsehest