Om mig

Jeg er født i 1952, startede egen klinik i 1985, og begyndte at undervise tre år senere. Jeg er stifter af Bioterapi Uddannelsen. Registreret i Fagligt Råd, som er bindeled til Landsorganisationen NaturSundhedsrådet (LNS). Forkvinde i Holistisk Terapi Forening.

Min undren over livet blev til en søgen efter sammenhænge, der gennem årene blandt andet har været min udviklingsvej.

I min tidlige barndom fik jeg bevidst kontakt med min Åndelige Vejleder. Denne kontakt blev min tryghed i livets modgang og udvikling. Mine uddannelser brugte jeg i min læreproces med at være til stede i livet. Min Åndelige Vejleder var mig en stor hjælp i mit arbejde, og den bevidsthed han har hjulpet mig med, bruger jeg til at hjælpe andre i deres udvikling.

På centret Huana giver jeg til daglig individuelle sessioner, hvor jeg foruden klarsyn/klarhørelse bruger astrologi, udviklings-kinesiologi og NLP. Min Åndelige Vejleder lærte mig meget, der ligner NLP, inden jeg påbegyndte uddannelsen og gør det stadig.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte mig.

Annie Bejart