Spøgelser og andre usynlige væsner

DKK 58,00DKK 108,00

Forfatteren fortæller om sine erfaringer vedrørende den usynlige verden.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Annie Bejart giver os en autentisk, positiv og livsbekræftende indføring i, hvad spøgelser er. Vi føres ind i den usynlige verden gennem det ene eksempel efter det andet. Annie beskriver sin kontakt med de usynlige væsner, og hvordan hun som Lysarbejder hjælper både dem og menneskene på jorden. Det gør hun ved at rense huse og omgivelser for stagneret energi, så alle kan komme videre i deres rejse mod Lyset.

Som altid er Annies budskab, at livet på jorden ikke behøver at være tungt og besværligt. Det kan være let og ligetil. Vi mennesker har en stor kraft til selv at arbejde med energierne. Og kontakten med den Åndelige verden kan være enkel, konkret og tilgængelig for alle. På den måde bliver denne bog et vigtigt bidrag til debatten omkring åndelig aktivitet og “Åndernes Magt” et bidrag, der både er positivt og humoristisk.

Det er altid en fornøjelse at være i kontakt med Annie Bejart. En af grundene, til at fornøjelsen er så stor, er, at hun på én gang har benene solidt plantet på jorden og hovedet langt inde i himlen. At hun er i direkte kontakt med Lyset, er man ikke i tvivl om, når man oplever den lethed og kærlighed, som hun udstråler.

Yderligere information

Vælg format

Bog, Ebog, Hæfte

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Spøgelser og andre usynlige væsner”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.