Livets Hjul

DKK 228,00

Livets Hjul er en hjælp-til-selvhjælpsbog, hvor du både får indsigt i dit liv, men også mulighed for at ændre dine mønstre og dårlige vaner.

Kategori: Tag:

Beskrivelse

Beskrivelse

Livets Hjul er en hjælp-til-selvhjælpsbog, hvor du både får indsigt i dit liv, men også mulighed for at ændre dine mønstre og dårlige vaner.
Ved hjælp af ordlisten kan du finde dine symptomer både på det fysiske og det psykiske plan. Når du derefter følger proceduren, der er beskrevet på side 8, får du mulighed for at blive bevidst om, hvad dit hamsterhjul/trædemølle handler om, og gøre noget ved det ved hjælp af øvelserne.
Uanset om dine symptomer er i huden, muskler, knogler, organer eller psykisk har de en baggrund i dine mønstre. Har du været ude for en ulykke er det ikke tilfældigt, hvor du slår dig. Ved at gøre som bogen beskriver, får du de bagvedliggende mønstre i dit liv. Når du er bevidst om dette, kan du gøre noget for at ændre mønstrene og blive herre/kvinde i dit eget liv.

Wau! en fed forside, der beskriver det hele. Hoppe ud af hamsterhjulet, sprænge de kæder, der binde én og kunne løbe frit derfra.
Jeg har fulgt vejledningen, der var nem, og jeg fandt sammenligningerne. Jeg anbefaler gerne bogen, Livets Hjul.
Janni Qvie, Zoneterapeut

Bogen, Livets Hjul, er meget nem at bruge. Jeg tog udgangspunkt i mine symptomer, og bogen førte mig stille og roligt ind i mine problemer. Efter at jeg havde sat krydser i 5-elementloven, som anbefalet i vejledningen, gav årsagen til mine symptomer efterhånden mening. Jeg fulgte også rådene om ernæring og urter, og det hjalp mig til at finde en indre ro og få min positivitet tilbage. Jeg kender mig selv bedre nu.
Nejra Saskin, Administrativ medarbejder

Efter at have læst bogen, Livets Hjul, er jeg ikke i tvivl om, at det er et stort og ambitiøst projekt, Annie Bejart her har leveret. Hun har en stor menneskelig indsigt, som hun formidler på en lettilgængelig måde. Jeg tror på, at mange vil få glæde af bogen.
Ole Jensen, Læge

236 sider
Paperback

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Livets Hjul”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.