Dødens Lys

DKK 58,00DKK 98,00

Bogen omhandler dødsprocessen og belyser forskellige personers oplevelser ved dødsfald.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Denne bog handler ganske vist om døden og forholdene før og efter denne, men netop derved kommer den også til at handle om livet.
Flere af beskrivelserne konkluderer, at det var meget positivt at være til stede ved dødsprocessen, selv om vi som udenforstående ud fra de beskrevne detaljer normalt ville betragte situationen som rædselsfuld og forfærdelig.

I bogen beskrives adskillige personers oplevelser af lys og varme i forbindelse med dødens indtræden, andre “mærker” måske noget, men uden at se noget specielt. Der er ingen tvivl om, at der foregår en mængde ikke-fysisk kommunikation i forbindelse med døden fra denne verden og fødslen ind i en anden.

Mange mennesker frygter døden, og derfor lever de måske ikke livet fuldt og helt, mens de har det. Visheden om, at vi er noget mere end den krop, som det gør ondt i eller det sind, som kan både elske og hade, kan gøre én fortrøstningsfuld. Der bliver en mening med livet – meningen er, at det skal leves.
Det fremgår af de følelser, ønsker og “krav”, som de efterladte i denne bog giver udtryk for, at det er vigtigt, at vi i det daglige tør være ærlige og åbne over for andre – og ikke mindst over for os selv.

Det er vigtigt, at vi fortæller, at vi synes om hinanden. Det gør ikke alene døden lettere, det beriger hverdagen. De tanker, de efterladte giver udtryk for, giver stof til eftertanke i de forhold, hvor vi endnu kan nå at gøre noget ved vore uheldige handlingsmønstre og holdninger

Yderligere information

Vælg format

Bog, Ebog, Hæfte

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Dødens Lys”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.