Tankens Kraft

DKK 75,00DKK 178,00

“Tankens Kraft” udkom den 28. februar 2001. Bogen indeholder informativt stof, case stories og øvelser. En bog, der giver læseren en beskrivelse af, hvor stærk den mentale energi er, belyst af eksempler og øvelser.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

“Tanker er energi og de er afgørende for, hvordan man skaber sit liv. Derfor er det vigtigt at blive klog på, hvad man tænker, men også hvorfor man tænker, som man gør.

Tanker er virkningsfulde – både de bevidste og de ubevidste. De kan “spænde ben”, de kan skabe lykke. Tanker har en langt større effekt, end man regner med.

I “Tankens Kraft” viser Annie Bejart gennem en række eksempler, både fra sit eget liv og fra sit arbejde som terapeut, underviser og foredragsholder, hvor stor betydning ens tanker har for hele ens liv og trivsel. Hun viser via enkle øvelser, hvorledes det er muligt at lave om på uhensigtsmæssige og tilsyneladende fastlåste tankemønstre.

“Tankens Kraft” er en inspirerende bog at blive klog af. Tankevækkende læsning for alle – hvad enten du blot er nysgerrig eller har lyst til bevidst at arbejde med dig selv udfra ønsket om at opnå større balance, harmoni og glæde i dit liv. Tankevækkende at tankens kraft er så stor.

Yderligere information

Vælg format

Bog, Ebog, Hæfte

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Tankens Kraft”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.